برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

معرفی و آموزش نصب کنترل پنل Direct Admin

معرفی Direct Admin

Direct Admin یا همان DA یک کنترل پنل تحت لینوکس میباشد که قابلیت میزبانی وب را در سرور فراهم میسازد. این کنترل پنل لینوکسی با توضیع های Debian, Ubuntu, FreeBSD, Red Hat Enterprise, Fedora Core, CloudLinux و CentOS سازگار بوده و میتواند روی این توضیع ها نصب شود. دایرکت ادمین بسیار سبک بوده و روی کمترین منابع نیز قابل استفاده میباشد. امکانات و ماژول های بسیاری برای این کنترل پنل ساخته شده که میتواند شما را در مدیریت و افزایش سطح امنیت یاری کند.

wikiconfig-directadmin

از نکات بارز مثبت این Control Panel میتوان به “سرعت”، “پایداری”، “قیمت مناسب”، “استفاده آسان” و “پشتیبانی مناسب” اشاره کرد. Direct Admin امکانات مناسبی مانند: سیستم بکاپ گیری متنوع و زمانبندی شده، مدیریت سرویس های در حال اجرا، کلاستر کردن DNS کنترل میزان مصرف منابع و … را جهت مدیریت بهتر هاست فراهم ساخته است که سادگی در استفاده DA را به یک کنترل پنل محبوب تبدیل کرده است.

حدعقل منابع مورد نیاز

  • رم : 1 یک گیگابایت (بیشتر از دو گیگابایت پیشنهاد میشود)
  • سی پی یو : 500 مگاهرتر (بیشتر از یک گیگاهرتز پیشنهاد میشود)
  • فضای دیسک : حدودا 2 گیگابایت فضای خالی (بیشتر از 20 گیگ پیشنهاد میشود)

Wikiconfig-directadmin

نصب دایرکت ادمین

جهت نصب دایرکت ادمین نیاز است تا یک سری از پیش نیاز های نرم افزاری ان روی سرور نصب شود. سپس نصب دایرکت ادمین را اغاز میکنیم. باید توجه داشته باشید نصب دایرکت ادمین ممکن است بین 20 تا 45 دقیقه طول بکشد. قبل از نصب باید لایسنس DA را تهیه نمایید.

مرحله اول: حذف سرویس ها از پیش نصب شده و اپدیت سیستم عامل

باید توجه داشته باشید توصیه دایرکت ادمین برو روی یک سرور لینوکس خام نصب شود یعنی سرویس هایی مانند mysql,apache, named service و … از قبل روی ان نصب نشده باشد. در هر صورت اگر از سرویس نصب شده اطلاع دارید آن را حذف نمایید.با یوزر root وارد SSH شده و دستورات زیر را در ان وارد نمایید. برای اپدیت میتوانید از دستور زیر استفاده نمایید :

CentOS

Ubuntu/Debian

مرحله دوم : نصب ملزومات

سپس Dependency یا همان ملزومات نصب دایرکت ادمین را نصب نمایید. با استفاده از دستورات زیر میتوانید ملزومات را نصب نمایید:

Rehat/Fedora/CentOS:

CentOS 7:

Debian 6:

Debian 7:

Debian 8:

مرحله سوم : دانلود فایل نصب و شروع نصب

فایل نصب را دانلود کرده و دسترسی های لازم را به ان بدهید. برای این منظور دستورات زیر را وارد نمایید:

مرحله چهارم : شروع نصب

پس از انجام تمامی مراحل بالا میتوانید با اجرا کردن فایل نصب Setup.sh نصب را شروع کنید. باید توجه داشته باشید که در زمانی که نصب در حال انجام است نباید اتصال شما به ssh قطع گردد که در این صورت نصب ناتمام میماند. برای رفع این مشکل میتوانید از ابزار screen در لینوکس استفاده نمایید. برای شروع نصب دستور زیر را در محیط شل وارد نمایید :

پس از شروع نصب سوالاتی مانند UID و LID مربوط به لایسنس و اطلاعاتی نظیر صحت IP و کارت شبکه و … پرسیده میشود که میتوانید با توجه به اطلاعات موجو انها را پاسخ دهید. پس از اتمام نصب لینک ورود به همراه یوزرنیم و پسوورد به شما نمایش داده خواهد شد. میتوانید با استفاده از ای پی و پورت 2222 وارد پنل مدیریت شوید.

YourIpAddress:2222


منبع “WikiConfig

موفق باشید